查看: 11926|回復: 21
打印 上一主題 下一主題
收起左側

咖啡是否對我地團post有針對成份*

呢到討論吧 廢事你話爆你團版喇*
吾該請答番我岩岩既論點..謝

吾關事既盡量吾好出聲  吾係會引發罵戰

以下情況將嚴懲。
-引起罵戰者或發出挑釁性言論扣40分及禁言2天,參與罵戰者扣20分及禁言一天
                                                                                                                                              此例引自巨商商團子板板規
回復

你開就好啦,,

你地覺得我有就有-.-

公民責任
回復 支持 反對

甘你講到甘盡責 甘點解吾去晒所有既團post先?
回復 支持 反對

=.=我都係每個團版求其禁 1/2頁睇-.-
你叫D團友唔好再入去緣版啦...
講就係渡啦
回復 支持 反對

甘你既然講到你甘正直 甘你做咩吾舉報埋其他團post?
建議:你應該個個團post都掃1次  你甘樣我地咪吾會話你針對我地嚕
但係你而家係經常性去舉報我地個團post啵 [如果]你話冇時間
冇時間就吾會有時間去舉報喇  同埋我覺得你張相下面句野好有挑釁性..
我驚我因為你過句引發罵戰  吾該請盡快刪除
[如果] 你話過句野吾係話我地既話  但係你呢排係甘舉報我地連post
我有絕對既理由係覺得你過句野既動機來自我地團post既連帖*
吾該你向你過句野講番句對吾住  我個人覺得好有侮辱性成份
你話你冇針對  甘點解之前要係相下面講過句野先?
                                                            以上有兩個如果 請留意*謝 以免不必要的罵戰

以下情況將嚴懲。
-引起罵戰者或發出挑釁性言論扣40分及禁言2天,參與罵戰者扣20分及禁言一天
                                                                                                                                              此例引自巨商商團子板板規
回復 支持 反對

好啦..........係e到講啦
話曬你地團post黎
回復 支持 反對

你特登哂時間係我地團post度`
又特登走去舉報我地`

不算針對?

就算係旁人都覺得你係針對吧

其實如果你真係咁盡公民既責任
就應該舉報所有 何必只舉報我們

回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

你頭先話1 ,2頁搵到3,4個連貼
你不如再作大d
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

我有講嫁-.-
都話我係求其入1頁-.-又求其咁禁第2頁=.=
咁你覺得我舉報有錯,我錯...
有無問題?

你講我頭像下面句野,宜家定之前?

我想講,我宜家頭像呢句唔係同你地講,,我同我女友講嫁-.-
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

又係你講連貼就係有問題,你又唔去其它團睇
見過大把人連貼點解唔將佢地捉哂出黎
我地團1有人連你又睇得咁清楚
你話你自己係咪自雙矛盾
回復 支持 反對