查看: 3189|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 評下理.v. 法師練習場狂用定魔.v.

真係火滾...
今日打pvp...冇乜場...咪去左練習玩
之前遇到隻法師 叫0Sweet0甜心
佢狂用定魔...一埋身就用果隻
之後仲要狂定...搞到你完全冇得郁
之後我地就嘈
雖然我都狂用引導箭(因為唔用果招真係打唔到...隻0Sweet0甜心一行埋黎就狂用定魔)
但係唔見得佢好得去邊囉
點解唔堂堂正正玩
淨係用定魔...唔比人郁 自己就狂出技
之後仲要話好多法師玩練習狂用定魔
家陣你自己狂用就好la...唔好屈埋其他正正經經打ge法師
就算人地狂用都唔係一個藉口囉
之後佢仲變本加厲...狂用魔法導彈
Orz...我投降...
真係好想知佢唔玩練習...有冇咁多機會在用定魔定人^^

回復

歡樂對戰一向都係D魔屈技啦,你咪唔好玩歡樂對戰LO~
回復 支持 反對

我都好憎d魔狂用定魔-_-`
樓上...魔屈技唔係問題
但係佢狂用定魔我覺得真係好過分-0-
定到人地完全郁唔到...咁玩黎都冇意義呀... ._.
回復 支持 反對

我都好憎d魔狂用定魔-_-`
樓上...魔屈技唔係問題
但係佢狂用定魔我覺得真係好過分-0-
定到人地完全郁唔到.. ...
renn_ka 發表於 1-5-2010 21:42

定魔雖然煩,但都要扣技架,所謂一物克一物樓主有幸於歡樂對戰遇到定魔,就係一個發堀反制方法o既好機會,歡樂對戰唔計勝率,定魔玩得咁HIGH,就唔會咁易走,真係一個好機會

附屬:
定魔破解法
不斷跳斬,當你係空中比人定,魔師通常會直接跳打,此時有兩個可能:
1.魔師會比你打中(唔解定)
2.魔師同你同時打中(解定),按下Z有機會接技

成功率頗高,不妨試試(NOT 100%)

此方法只對冇經驗o既定魔魔師有效(有經驗o既會打後面)
回復 支持 反對

唔好玩lo
咁多不滿
回復 支持 反對

回復 4# kawing9795
其實呢--由於歡樂,所以愛沙d魔係用吾曬...
如果你跳攻接近佢,佢就僧狂用定魔...mp用極都有,佢吾會禁傻走過黎跳打你- -"

對於ed狂用約束既魔師我都十分無奈,都吾明佢用黎做咩
實戰用吾到,又扣吾到人血
遇到ed人最好禁esc
破解方法...用遠攻打吧-0-"
回復 支持 反對

定魔雖然煩,但都要扣技架,所謂一物克一物樓主有幸於歡樂對戰遇到定魔,就係一個發堀反制方法o既好機會,歡 ...
kawing9795 發表於 1-5-2010 21:57

同意... 其實有得比魔屈機 咁我相信唔會有Game無用到一直比佢屈-.-  我相信係可以解決-.-

一物克一物講得好好-.-
回復 支持 反對

本人十分十分十分十分非常同意樓主講ge野~
sUp x100000000000000000000
回復 支持 反對

定魔雖然煩,但都要扣技架,所謂一物克一物樓主有幸於歡樂對戰遇到定魔,就係一個發堀反制方法o既好機會,歡 ...
kawing9795 發表於 1-5-2010 21:57

我覺得佢講果隻定魔..係只會定人唔打人果隻lo-_-
跟住郁唔到唔洗玩= =?
在歡樂練習..
魔c大概3-4秒回得哂d mp...
回復 支持 反對

我覺得佢講果隻定魔..係只會定人唔打人果隻lo-_-
跟住郁唔到唔洗玩= =?
在歡樂練習..
魔c大概3-4秒回得哂d ...
☆leunghotung★ 發表於 2-5-2010 11:33

係阿~就係你講果隻!!!
佢係淨係定人...自己又吾打!!!
衰就衰左佢d隊友會沖埋黎打=.=
回復 支持 反對