樂古Nakuz

標題: 本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖! [打印本頁]

作者: Legolas    時間: 4-2-2006 14:35
有以下提名:

1)本季三大必睇文章
2)本季最佳創作者(本括出稿快,認真改善,針對讀者提問等等)
3)本季最佳
作者: dickyleehk    時間: 4-2-2006 14:42
我倒是認為
<<哥所教的>>
這篇是好文章
扣人心弦  囧
作者: Legolas    時間: 4-2-2006 15:08
Originally posted by dickyleehk at 2006-2-4 14:42:
我倒是認為
<<哥所教的>>
這篇是好文章
扣人心弦  囧

請清楚列名將該文章提名至甚麼獎項,
並使用所有投票機會
作者: Legolas    時間: 4-2-2006 15:16
三大必睇文章我提名:鋼琴,哥所教的,黑鷹十五小時
最佳創作者我提名:人中呂布,小力士,白羊
最佳新人王提名:上官飛雲,BEETHOVEN,白羊
人人期待提名:我棄權
最後一個我遲D先投
作者: 朝鮮帝國    時間: 4-2-2006 16:23
唔錯∼唔錯∼
但係呢d野唔係應該由板主搞架咩......
作者: Legolas    時間: 4-2-2006 20:23
Originally posted by 朝鮮帝國 at 2006-2-4 16:23:
唔錯∼唔錯∼
但係呢d野唔係應該由板主搞架咩......

我好希望呢個文章會受版主正式授權
作者: 電光幻影    時間: 4-2-2006 21:17
小兄弟~你都幾有心機...
雖然我努力寫緊,n咁柰唔登!
不過,你有post我個名....多謝啦!
加多句劍雪係我既處男作
唔...
衛宮士郎     - 步擊者(本季最佳
作者: Legolas    時間: 4-2-2006 23:19
[quote]Originally posted by 電光幻影 at 2006-2-4 21:17:
小兄弟~你都幾有心機...
雖然我努力寫緊,n咁柰唔登!
不過,你有post我個名....多謝啦!
加多句劍雪係我既處男作
唔...
衛宮士郎     - 步擊者(本季最佳
作者: 上官飛雲    時間: 5-2-2006 03:51
三大必睇文章我提名:當我愛上你 ,心的顏色.黑,*∼被血遮掩的月∼*
最佳創作者我提名:貓之翼,nismenyiu,Legolas
最佳新人王提名:nismenyiu,dickyleehk,破滅之幻月
本季三大人人期待文章:原創小說(未有命名),*∼被血遮掩的月∼*,心的顏色.黑
最歡迎俺不知道呢!俺這陣子只忙左遊戲上,沒有寫小說 囧"
這幾天找回那隻黑鷹15小時看一看,找多一點靈感去寫這篇小說。以上。
個人最喜歡多啦a夢,心的顏色.黑 以及 被血遮掩的月呢!
作者: 貓之翼    時間: 5-2-2006 13:31
Originally posted by 上官飛雲 at 2006-2-5 03:51:
三大必睇文章我提名:當我愛上你 ,心的顏色.黑,*∼被血遮掩的月∼*
最佳創作者我提名:貓之翼,nismenyiu,Legolas
最佳新人王提名:nismenyiu,dickyleehk,破滅之幻月
本季三大人人期待文章:原創小說( ...

估唔到有人會提我個名...好感動...bao_29 (:/.
小弟文筆都仲未達到中學級水準...
有好多人比我作得更好既..

作者: Legolas    時間: 5-2-2006 17:07
多D人參與啦!∼
作者: 朝鮮帝國    時間: 5-2-2006 17:25
Originally posted by Legolas at 2006-2-5 17:07:
多D人參與啦!∼

冇計,呢到不嬲咁少人
作者: Legolas    時間: 5-2-2006 20:30
Originally posted by 朝鮮帝國 at 2006-2-5 17:25:

冇計,呢到不嬲咁少人

你自己都無參與啦==”
作者: [H]破滅之幻月    時間: 5-2-2006 21:14
三大必睇文章我提名:黑鷹十五小時,*∼被血遮掩的月∼*
最佳創作者我提名:貓之翼
最佳新人王提名:上官飛雲
係咁多先....因為其他冇乜睇過= =
作者: dickyleehk    時間: 5-2-2006 21:43
Originally posted by 上官飛雲 at 2006-2-5 03:51:
本季三大人人期待文章:原創小說( ...

居然有我的作品喔T^T
還有我的名字T^T
超感動><

1)本季三大必睇文章
無限
心的顏色.黑
被血遮蔽的月
2)本季最佳創作者(本括出稿快,認真改善,針對讀者提問等等)
N兄
3)本季最佳
作者: Legolas    時間: 5-2-2006 21:50
此投票直至2月尾才點票, 請勇躍參與!
作者: 人中呂布    時間: 5-2-2006 23:07
1)本季三大必睇文章
朝鮮雙雄記
多啦A夢大結局
當我愛上你
[H]nismenyiu
3)本季最佳
作者: 上官飛雲    時間: 6-2-2006 03:07
想不到呂布兄會投俺的黑鷹15小時做「本季五大最受歡迎文章」喔"
n兄他的而且確很好的 所以俺也放n兄在「本季最佳創作者」的頭位 囧
n兄 這個位 非你莫屬了 囧 好 泡麵吃得了 是海鮮味呢 下次買其他味 不想吃 囧
作者: 電光幻影    時間: 6-2-2006 16:45
謝啦~哈.....
小弟會不斷努力啦
劍雪•流星會在星期三或星期六追加第4回
作者: 朝鮮帝國    時間: 6-2-2006 16:58
[quote]Originally posted by 人中呂布 at 2006-2-5 23:07:
1)本季三大必睇文章
朝鮮雙雄記
多啦A夢大結局
當我愛上你
[H]nismenyiu
3)本季最佳
作者: Legolas    時間: 6-2-2006 17:31
暫時提名結果...(超過某個數量的提名將可參與角逐,數量未定)
1)本季三大必睇文章提名
黑鷹15小時   - 2票
鋼琴       - 1票
哥所教的     - 1票
當我愛上你    - 2票
心的顏色.黑   - 2票
*∼被血遮掩的月∼*-3票
朝鮮雙雄記    - 1票
多啦A夢大結局  - 1票

最佳作者提名:
人中呂布     - 1票
小力士      - 1票
白羊       - 1票
貓之翼      - 2票
nismenyiu     - 3票
Legolas      - 1票

新人王提名:
上官飛雲     - 1票
BEETHOVEN   -  2票
白羊       - 1票
作者: [H]nismenyiu    時間: 6-2-2006 18:08
我也投一投吧~!

1)本季三大必睇文章
                              *∼被血遮掩的月∼*
                              無限
                              多啦A夢大結局

Legolas

3)本季最佳
作者: 上官飛雲    時間: 6-2-2006 19:13
其實呢...這個
中的本括,不應該是「包括」 一或是俺的智慧問題呢?
n兄 多謝你投俺新人王一票嘛"
作者: 衛宮士郎    時間: 6-2-2006 19:48
先講句對不起…
我剛剛才大陸回來…
所以現在才對這比賽發表意見
我正式認可此比賽
Legolas你放心去搞吧~

P.s
步擊者乃是我的處男作
而且我也是新人來的= =)a
作者: 上官飛雲    時間: 6-2-2006 20:10
Originally posted by 衛宮士郎 at 2006-2-6 19:48:
先講句對不起…
我剛剛才大陸回來…
所以現在才對這比賽發表意見
我正式認可此比賽
Legolas你放心去搞吧~

P.s
步擊者乃是我的處男作
而且我也是新人來的= =)a

板主大大,你有投票的權利嗎?
步擊者我沒有看到啊,但不知道你的處男作是它呢 囧"
俺相信,板主有投票的權利,投的文章必定是「上樂古小說區必要看的文章」呢
(迷之聲:小跟我來這套兒,別在擦鞋子了...哎呀..別打了,不說了,擦鞋王!...呀...呀...別打嚕!不說是了吧!)
作者: 衛宮士郎    時間: 6-2-2006 21:56
Originally posted by 上官飛雲 at 2006-2-6 20:10:

板主大大,你有投票的權利嗎?
步擊者我沒有看到啊,但不知道你的處男作是它呢 囧"
俺相信,板主有投票的權利,投的文章必定是「上樂古小說區必要看的文章」呢
(迷之聲:小跟我來這套兒,別在擦鞋子了...哎呀 ...

我不會投的(笑
因為本版版主投票後的影響力不是少的
所以我觀戰好了(笑
作者: [H]破滅之幻月    時間: 7-2-2006 16:17
Originally posted by Legolas at 2006-2-6 17:31:
暫時提名結果...(超過某個數量的提名將可參與角逐,數量未定)
1)本季三大必睇文章提名
黑鷹15小時   - 2票
鋼琴       - 1票
哥所教的     - 1票
當我愛上你    - 2 ...

想不到飛云兄給我的最後一票...你也不肯給我T"T
作者: Legolas    時間: 7-2-2006 17:32
Originally posted by [H]破滅之幻月 at 2006-2-7 16:17:

想不到飛云兄給我的最後一票...你也不肯給我T"T

佢提名你做新人,但係你並唔屬新人
作者: [H]破滅之幻月    時間: 7-2-2006 19:53
Originally posted by Legolas at 2006-2-7 17:32:

佢提名你做新人,但係你並唔屬新人

估唔到我唔係新人=..=
作者: 貓之翼    時間: 7-2-2006 21:05
其實我先係新手~= =V..XD
作者: Legolas    時間: 7-2-2006 22:17
其實有好多創作者同我講佢係新人==””””
你地係唔係新人其實我做左好耐research嫁==
我搵晒你地所有帖再按照日期決定你地係咪新人..thats y我話好累==....
除非真係照返你地意願想競投新人..我就會幫你地改,因為如果你地角逐新人王就無得做最佳創作者嫁啦
作者: [H]破滅之幻月    時間: 7-2-2006 22:19
Originally posted by Legolas at 2006-2-7 22:17:
我搵晒你地所有帖再按照日期決定你地係咪新人..thats y我話好累==....
除非真係照返你地意願 ...

老實說....怎也沒所謂吧= =
反正我的小說都沒有人看
作者: 上官飛雲    時間: 7-2-2006 22:34
Originally posted by Legolas at 2006-2-7 22:17:
除非真係照返你地意願 ...

辛苦你了,如果完成這個投票,俺會向板主提出加你分的!
別說俺說,板主可能也沒有想過投這個票呢...! 囧"
板主大哥,俺知你很能開玩笑的!
作者: 朝鮮帝國    時間: 8-2-2006 16:59
我想問如果得左獎又有咩用? 無聊一問=.=
作者: 衛宮士郎    時間: 8-2-2006 18:45
Originally posted by 朝鮮帝國 at 2006-2-8 16:59:
我想問如果得左獎又有咩用? 無聊一問=.=

就置頂推介一個月吧(笑

Originally posted by 上官飛雲 at 2006-2-7 22:34:

辛苦你了,如果完成這個投票,俺會向板主提出加你分的!
別說俺說,板主可能也沒有想過投這個票呢...! 囧"
板主大哥,俺知你很能開玩笑的!

玩笑呢家野我平時開不少
不太過火便行

[ Last edited by 衛宮士郎 on 2006-2-8 at 06:47 PM ]
作者: Legolas    時間: 14-2-2006 22:32
由於參與人數以及票數過少...
每個獎項可能只有一個得獎人,可能不會採取淘汰制..一切看情況決定..
如果版主衛宮士郎怕投票會影響結果,我會響最後點票時才邀請你作最後的投票,你投票後,所有人投票作廢(包括改票)
(版主也應參與=〕)
如有任何人作出改票請重新回覆並清楚列明,另外之前話自己係新人既作者請另外再同我講返係咪按照自己意願要競逐新人王,因為如果競逐新人王就無得競逐最佳創作者,你地是否新人,都係由我搜尋晒你地所有既帖而去決定的,除非真係按你地本人意願,否則我將不會將你
作者: 上官飛雲    時間: 16-2-2006 19:41
想不到這個比賽因小人而告終...!
嗯嗯...結果版主你還是要參與呢!~"~
lego兄,請問你何時點票喔?希望留下日期,到時俺上來看嘛~
作者: 白羊    時間: 17-2-2006 16:56
作者: 白羊    時間: 17-2-2006 19:11
作者: Legolas    時間: 20-3-2006 21:09
在此促請衛宮士郎盡快投票,謝謝
作者: 逆天    時間: 21-3-2006 19:08
我投白羊一票~
作者: 衛宮士郎    時間: 22-3-2006 23:02
Legolas
3)本季最佳
作者: Legolas    時間: 23-3-2006 20:22
[quote]Originally posted by 衛宮士郎 at 2006-3-22 23:02:
Legolas
3)本季最佳
作者: 電光幻影    時間: 23-3-2006 22:20
yeah!好多謝樂古比左呢個本季人人期待文章既獎啦!
多謝我既爹d 啊媽,我既女朋友---阿君
重有啊「拍co」, 我既經理人公司.... 多謝你!啊媽我得左啦~
yeah~~~
---------------------------------------------
幻想中.....
作者: Legolas    時間: 23-3-2006 23:04
Originally posted by 電光幻影 at 2006-3-23 22:20:
yeah!好多謝樂古比左呢個本季人人期待文章既獎啦!
多謝我既爹d 啊媽,我既女朋友---阿君
重有啊「拍co」, 我既經理人公司.... 多謝你!啊媽我得左啦~
yeah~~~
---------------------------------------------
...

嗯嗯==””真係好感動既時刻,哈哈,,,
我地而加請賽馬會主席頒發呢個獎項比你
作者: Legolas    時間: 23-3-2006 23:07
我...好多謝nakuz..比呢個獎我..
我要多謝我既經理人公c..衛宮士郎..daddy媽咪..同埋所有幫過我,支持過我既人><..多謝TINY電腦既keyboard..多謝你地...我等呢個獎...等左3年啦..(狂哭中,事實上沒有等)

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micrp-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2