樂古Nakuz

標題: 代放monster耳機,平到你唔信! [打印本頁]

作者: Andyaubb    時間: 21-4-2012 15:31
標題: 代放monster耳機,平到你唔信!

全部新加玻水貨,100%真貨,超平

黑白solo,560$

紫色solo(jb代言)680$

beats大耳機,780$(黑,白,紅同其他特別版)

tour耳筒,(紫,紅,白,黑,黑紅)
有咪500$,冇咪300$

monster beats pro,950$ :victory:

如有意可打67346030,或e-mail  hinhinson@yahoo.com.hk(facebook都得:handshake)
面交:handshake
作者: zxc20033    時間: 3-5-2012 21:54
100% Taobao貨?
作者: iamspring    時間: 3-7-2012 21:40
100%made in china
作者: DicKiT    時間: 8-7-2012 01:25
有咩proof 先?
作者: gundam008596    時間: 16-7-2012 13:41

響新加玻買重貴過香港ga, 收檔la
作者: _山窮水盡.    時間: 16-7-2012 20:36
女人街貨?
作者: skw1014    時間: 18-7-2012 10:17
咁平我真係唔信
有冇證明?
作者: s15ooooo    時間: 18-7-2012 18:44
回樓上..

佢賣既MONSTER..肯定係Y拍果D所謂係廠直接拎貨..

MONSTER..買都唔買佢..780蚊買BEATS..不如8百左右買隻KAVE,話哂真實5.1聲道,打機絕對比MONSTER好..

MONSTER,打機定位唔得,聽歌音質唔好,耳機比入耳既耳塞更差..我求奇搵隻SE215都好過佢..
作者: jason1227    時間: 27-7-2012 18:32
回復 8# s15ooooo

我買左隻MONSTER Lady gaga 金色耳機 音質幾好
如果聽歌有咩好介绍- -
作者: s15ooooo    時間: 27-7-2012 23:27
回復  s15ooooo

我買左隻MONSTER Lady gaga 金色耳機 音質幾好
如果聽歌有咩好介绍- - ...
jason1227 發表於 27-7-2012 18:32

- -邊有人咁傻簡歌就耳機..
緊係簡耳機果陣睇下自己聽乜再買..

如果係我聽開果D黑人RAP歌既我會簡重BASE既..

聽開流行曲果D我會簡中頻較好既

聽女聲我會簡D把聲尖D既..

所以..答案你懂的,MONSTER果D我聽過幾隻都低音唔太差但中高頻就唔多得

唔知你E隻係唔係喇..係既話我會簡D男聲/ROCK既歌黎聽
作者: komarco    時間: 28-7-2012 18:35
- -邊有人咁傻簡歌就耳機..
緊係簡耳機果陣睇下自己聽乜再買..

如果係我聽開果D黑人RAP歌既我會簡重BASE ...
s15ooooo 發表於 27-7-2012 23:27

聽開流行曲有咩好介绍@@?
作者: s15ooooo    時間: 29-7-2012 00:14
聽開流行曲有咩好介绍@@?
komarco 發表於 28-7-2012 18:35

冇乜可以介紹..隻隻耳都唔同..唔自己試聽人講但唔岩咪死得..
而且用咩PLAYER同埋係用WAV/APE/FLAC定係MP3檔聽都好大影響..(買隻CD聽就最好..鐘意可加其他AMP)

之後最重要係預算..可以上亦軒睇下邊隻岩預算同試下邊隻岩耳仔多(音質同埋耳塞既大細都係,如果只係舊耳膠/綿唔岩既話可以換)

PS.7百既話SE215一定要試下..不過唔知你預算幾多..千7既話TF10PRO都可試下
作者: komarco    時間: 29-7-2012 00:20
冇乜可以介紹..隻隻耳都唔同..唔自己試聽人講但唔岩咪死得..
而且用咩PLAYER同埋係用WAV/APE/FLAC定係MP3 ...
s15ooooo 發表於 29-7-2012 00:14

唔想要入耳式耳機=[
作者: s15ooooo    時間: 30-7-2012 08:12
唔想要入耳式耳機=[
komarco 發表於 29-7-2012 00:20

咁幫你唔到,耳牛我只係識簡打機用既..近排睇中TIAMAT7.1
作者: gundam008596    時間: 3-8-2012 13:08
回復 13# komarco

Ultrasone edition 系列
作者: chun強    時間: 4-8-2012 18:21
有一隻2900既唔錯

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micrp-dsp.comcncontactwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2