打印 上一主題 下一主題
收起左側

本周Left 4 Dead 大特價50% OFF!!!

關閉 [複製鏈接]
其實香港係咪已經算平左呢...?

USD 49.99 = HKD 388左右

USD 24.99 = HKD 198 左右
回復

美元= =唔洗諗
回復

香港唔include 在內
回復

信和買左248-﹏-
回復

頭像被屏蔽
回復

Pre-Loading 的價 :    44.99美元 = 348.878687 港幣
Steam現價 :             49.99美元 = 387.651602 港幣
Steam Store大減價 : 24.99美元 = 193.787028 港幣
現時街價              :  230 港幣 至 380 港幣
好灰呀/.\
回復

上個再上個呃post
咁nick你買果時幾錢@@?
回復

我第一個Ac 就係 Pre-load 買的 . 用信用卡上Steam Store 買的 價錢係 44.99
第二個Ac 就係去黃金買的 價錢好似 274 - 278 (價錢唔係太記得)
太灰了 / . \ (我個ac name 可能有少少誤導大家... 我的名字叫nicky.. Sor)
今次 Valve 做得很好了 ... 不過都係想要 10週年 HL 的大大減價做l4d 價 lol 果時7港幣蚊買到 hl lol
回復

Pre-Loading 的價 :    44.99美元 = 348.878687 港幣
Steam現價 :             49.99美元 = 387.651602 港幣
Steam Store大減價 : 24.99美元 = 193.787028 港幣
現時街價              :  230 港幣 至 380 港幣
好灰 ...
nickxp33 發表於 17-2-2009 21:45

差唔多啦...貴果小小....隻碟同個盒都要錢啦!!
仲有運費呢...
回復

20# rodmanng
我第一個acc 係上steam 買的... 現在這個價錢比我買那個價差很遠喔!!
回復