打印 上一主題 下一主題
收起左側

dont u feel boring..?

關閉 [複製鏈接]

30# Lazy基"

咁我建議你.....聽下前輩講
吹水區....確是不可行的......

我想如果你真的有熱誠的話
不妨想想其他可行方法

會考還有8,9天

高考開始左十世......

等下吧朋友
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

7# Lazy基"
are you oversea student or worker btw?
coz u hv a few grammer mistakes =P

and btw, i don't really support building up a "Blowing Water Thread"
don't ask me y...
回復 支持 反對

P對最要R你唔第再一如你係前開
O不後吹S同該一者來果開R車吹
O起,水版我你次R更你個S可水
R!要?係呢下是S能係吹版鑑區
 應投聊ND次會其吸有水吹!?
G該訴天A由開員實引心帖水好多
U沒版廣K開帖 ...
不滿現在 發表於 12/4/2009 03:07 PM

wa 高人 又係你!!!!
講得非常有道理
下次版聚歡迎你-.-

今次唔好投訴我啦~我仲想做多排 /.\ !

Lets see will it be better after hkcee ;]
Lazy基" 發表於 12/4/2009 05:06 PM

Martin 你的意見出發點是好的,但確實是有不足之處。
查閱過此主題的有關回覆後,我發覺到其實已經有幾位會員提出了一些反對的重點。

大家也不用為那些有的沒的而大吵一翻。實在不用太注重所謂的「吹水帖」。
只要大家任何時候,有什麼想分享、閒聊(前題最好是圍繞 RS 或本討論區啦),歡迎開新主題丫。
這就是所謂的有感而發啦~版主也是很開明的,只要會員不向他的底線衝擊。

另外,要跟你說句抱歉的,有關早前貼圖區你的主題過了一千帖而被 Amy 關掉。
原本我是認為那是系統原因引起的,後來發覺好像不是。如沒有記錯 Nakuz 的系統設定應如下。
「30日沒有回覆 及 達到1500(有待查證)帖子 - 自動關題」
不過本人也讚成 Amy 有過千帖後關題再開的。
不竟過千帖已經很多了,可以說是飽和了。
而且會慢慢查看的會員不多,再開新帖給大家發圖是個不錯的做法。
當然舊的也很有價值啦~所以已經加入「精華」帖的行列。
方便會員 及 我往後慢慢的回味、欣賞。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

樓主你唔好再打英文喇
真係睇唔明你d英文
唔識打字買個手寫板啦,好平
回復 支持 反對

樓主你唔好再打英文喇
真係睇唔明你d英文
唔識打字買個手寫板啦,好平
RTZS 發表於 13-4-2009 00:16

笑左^0^
thx

所以我唔明點解有人會問佢係咪做緊野...=.="
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

Lol,its just normal english...Everyone can read but not you,and i know how to type chinese,am just lazy...
Plus you play runescape...u cant even read normal english >.>?
Lazy基" 發表於 13-4-2009 00:40

你呢D唔係NORMAL ENGLISH

係CH*ENGLISH

係我呢D中國人先睇得明
但係睇得明就唔係代表用得岩
其實睇唔明先係正常呀!
睇我明姐係代表我要用唔正確既方法去理解

就連我自己都唔敢亂用英文

希望你至少提昇番D BASIC GRAMMAR既水平先用....

否則就算我地睇得明,都會睇得好辛苦

語言係溝通既工具,人地睇唔明未必係人地差,
可能係你表達方面出現問題

好簡單,正係個THREAD既TITLE都已經係一個好基本既大錯!

人既感覺係唔會用ING嫁大哥

我唯有再加多次

*GOODEST ENGLISH*

識打中文早用丫大哥.....

你D英文........

如果係覺得可以既話.不妨遲D公開考試.....試下~~~~~~
睇下效果如何
回復 支持 反對