打印 上一主題 下一主題
收起左側

[感嘆] 好多表現良好既版主無故被革職...

關閉 [複製鏈接]
無辜 跟 犯錯是兩回事。

新會員不知道不能連帖,但他連了。

那不是犯錯?
回復 支持 反對

我也被革職了~"~可能我太小去版主區
leaoardo 發表於 3-6-2009 18:19

我登你地好唔抵囉
免費幫nakuz版整頓版塊

宜家以無去版主區為由踢走哂你地

嘿.....
回復 支持 反對

我登你地好唔抵囉
免費幫nakuz版整頓版塊

宜家以無去版主區為由踢走哂你地

嘿.....
*Ah_馳 發表於 3-6-2009 18:26

已經說明了沒去報道就會革職。

沒有人通知是人際關係有問題,板主應該要內裡溝通。

以上等等全解釋了。
回復 支持 反對

唉,高層真係
就算係炒人都會通知啦
就算呢次係革除職位,甘點解唔係7日之前pm每位版主話要炒佢米呀,呢d根本就係您地自己內部既錯,完全唔係炒個d版主既錯lol
人地打工,老板如果係炒人都會係7日之前發通知啦,何況您地nakuz...話炒就炒...算係點先,雖然我唔係版主,但係甘樣係完全唔知情既環境下比人炒左,我覺得d高層好唔負責任lol
如果您地係7天or之前通知某d版主話炒佢地,甘就冇話好說,係岩的!
而家就好似高層話點就點,要您死就死,要您生就生.....
回復 支持 反對

既然板主要入版主區...
咁做版主個陣點解唔去通知聲...要自己去發覺版主區既存在??
準時報到擺係版主區...根本就好難令咁多版主察覺到呢條規則既存在
通知一聲有幾咁難做?
回復 支持 反對

唉,高層真係
就算係炒人都會通知啦
就算呢次係革除職位,甘點解唔係7日之前pm每位版主話要炒佢米呀,呢d根本就係您地自己內部既錯,完全唔係炒個d版主既錯lol
人地打工,老板如果係炒人都會係7日之前發通知啦,何況您地na ...
AI思樂冰 發表於 3-6-2009 18:30

因為是次行動目的是革除不懂自覺進入版主區的版主,所謂「自覺」即不需要別人通知。
回復 支持 反對

既然板主要入版主區...
咁做版主個陣點解唔去通知聲...要自己去發覺版主區既存在??
準時報到擺係版主區...根本就好難令咁多版主察覺到呢條規則既存在
通知一聲有幾咁難做? ...
kElvIN~ 發表於 3-6-2009 18:30

難道新會員註冊,就要跟他說明每一條板規?

難道新會員註冊,就要逐一介紹每一個板?
回復 支持 反對

走啦~~~~
仲留係呢度~~~~~~~

枉我由hksod支持到nakuz
宜家搞成咁
回復 支持 反對

難道新會員註冊,就要跟他說明每一條板規?

難道新會員註冊,就要逐一介紹每一個板?
左從乂唯軒 發表於 3-6-2009 18:33

因為會員較大規模....好多人都唔洗介紹都會清楚
但係版主未必會清楚.....已經有例子係到你仲未察覺到?
回復 支持 反對

因為會員較大規模....好多人都唔洗介紹都會清楚
但係版主未必會清楚.....已經有例子係到你仲未察覺到?
kElvIN~ 發表於 3-6-2009 18:35

那麼請問為什麼被革的都是「舊」板主而非「新」板主?

難道新板主懂得進去板主區,舊板主就不會?
回復 支持 反對