打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] 商一[意境 44M戰]昆人一事 詳情請內進~

入唔到話我改pw~入到話我又改返@@wow真係有證有據喎

人地點解又入到既
wong954876 發表於 7-7-2010 18:21

哈哈..意境 你都有今日啦!!!!!!!!!上次昆我6e 我冇係樂古post你出黎\./
今次你又爆人acc..低撚你死啦..死昆狗

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
Rebellion.KLC -10 粗口

查看全部評分

回復 支持 反對

呵呵! 原來你有前科嫁。吾怪得知你咁叻改番個密喇..原本你係積犯
回復 支持 反對

好做唔做死能去做昆9
多行不義必自斃
上得山多終興虎呀
回復 支持 反對

同意同意..岩岩咪好威既!!
呢家死狗冇聲出呀??
回復 支持 反對

有人做左昆9啦wo
惹起公憤
仲敢亂講野咩
講多錯多ma
回復 支持 反對

原來如此!!
回復 支持 反對

wong954876 你收啦 你係昆就係昆啦 唔好唔認啦 個個一睇就知係你昆左人啦 昆左人仲要裝曬野 我真忍唔住要到gm講 gm個到見啦 死昆9 (你唔係昆唔洗爆粗嫁 你爆咁多多多粗 係人都話人昆啦 傻仔 下之你要昆人就昆得好d啦 gm到見啦 傻仔  
強奸怪我幫你還一個清白^.^
回復 支持 反對

有邊個做左昆9會認架
死口唔認唔代表你冇做過
        唔代表你係清白
        唔代表冇事發生
回復 支持 反對

意境 吾通你連新手都昆@@?
有人開波新樂古ID唱你波^_^
回復 支持 反對

To受害者-強奸怪:
如你申請之Gash帳號是以自己身分證登記,
而又不能登入(顯示密碼錯誤),
請即至
http://www.gamania.com.hk/faq/doc/faxGASH091021.pdf
列印表格,然後完整填寫資料,再傳真至"香港遊戲橘子公司"。(傳真編號在底層)
如果你家中沒有"數描器"和"列印機",請找鄰近的"電腦商店"幫忙,
或至圖書館印刷。(本人不知道圖書館是否可以這樣做,只是聽說)

成功取得帳號和密碼後,請即檢查更改密碼記錄,
如果你方便的話,煩請將其拍照並公佈(重要:密碼更改日期和時間)。
同時,這就變成較有力的證據,也同時拿回自己的帳號使用權。
至於裝備問題,待你拿回帳號密碼後再詳情討論。
-------------------------------------------------------------------------

To被告-意境:
本人大慨理解你的意思,「強奸怪只給了遊戲帳密,但並沒有提供Gash帳密」,
的確,只有遊戲帳密而沒有Gash帳密的話,是沒法子更改遊戲密碼。
另一個理據是,「樓主發佈了該遊戲帳密,使其他人可以登入」,
反過來就是說,這相片中的帳號和密碼是沒有錯誤,對吧?

可是有其他人表示無法登入(在此也希望提供輸入這帳密後顯示密碼錯誤的照片),
也能這樣說,這帳號的密碼被改過了,
如果你沒有Gash帳密,理應只有受害人-強奸怪能擁有修改權。
因此,理論上你也不能再登入此帳號,因為你並不知道新密碼。
雖現在是沒有"決定性證據"證明你是犯人,但也請你注意語氣和保持冷靜。
-------------------------------------------------------------------------
個人:
唯一矛盾的是-時間證明。由於現在Gash帳號和密碼落入誰手是不能確實的,
所以不能在Gash帳號中取得"登入時間"和"修改密碼時間"等證據。
因此,本人要求原帳號持有人(受害者-強奸怪)以"合法方式"取回Gash帳密和遊戲帳密,
無論是誰的錯,最低限度能找回"時間證據"。
話雖如此,這樣也對"意境"有少少不公平。(這些證據不能證明自己是清白)
如有個別事件,如受害者不願意公開已取回Gash帳密和遊戲帳密,
或是取回帳密後不願意提供時間證明,這樣只會讓事件繼續惡化下去。
就這。(閃人
回復 支持 反對