打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 小說..xd從前有個菲傭,飛飛下溶左@0@...#204-光與影-上

快啲比個人我@v@(我缺人)
33層鬆化餅 發表於 28-7-2010 10:24

使唔使我幫你再整多個人(我好鐘意連續整好多人=3=)
同埋暗夜把SVD錯咗.唔係SVD,係G3SG1
回復 支持 反對

使唔使我幫你再整多個人(我好鐘意連續整好多人=3=)
同埋暗夜把SVD錯咗.唔係SVD,係G3SG1 ...
可愛肥仔明 發表於 28-7-2010 14:03

快快手整個女既-3-
回復 支持 反對

快快手整個女既-3-
33層鬆化餅 發表於 28-7-2010 14:06

我同意(2選1)小餅對角色作出任何修改
我同意(2選1)角色死亡
姓名:音雨(英:Sanny) (中英都要)
姓別:女
陣營:TR
年齡:13
生日:同暗夜一樣
外表:同暗夜一樣
衣著:戴眼鏡,著綠色短袖衫加埋牛仔褲同波鞋
能力:冇
擅長槍械:狙擊槍同手槍(佢用SCOUT同貝瑞塔手槍一把,因為音雨同暗夜個把貝瑞塔手槍都係暗夜,暗夜俾咗其中一把佢)
持有物品:手錶,日記 (不可為槍械)
角色背景+簡介:因為佢8歲個陣父母被殺,之後12歲嘅暗夜就收養咗佢,音雨為咗報答暗夜,所以對佢絕對忠誠
回復 支持 反對

>33層鬆化餅
比同一個你OK嗎?
最多比你用我個名啦>v<(有改&加過野)

名字: Loe/龍又嘉
生日:03/04/1992
主槍:HG-90步槍(紅外線&復合對準器附加*復合即物理加光學對準器) (3X30後備子彈,準確度22/30 連射性能72% 後座力:中
副槍:Browning 9X19MM Hi-P型(西雅圖某槍局賣399.99美元)  4X35既後備子彈  準確度:27/35 連射性能:85%  後座力:小
          2X5M高壓電槍(同上,249.99美元) 射出後要1.5秒回卷   全5發,用完就沒得回(即係要掉) 2X5M係指有兩條5米長既道電線,射出之後2秒內發8出高壓電流對中,小型生物有效*即電暈(小型生物有機會被直接電死) 大型動物會有麻痺作用
小刀:以故男朋友(denny)送的小刀      藍色既刀身有隻豹,鋼合金造
能力:沒特別既能力但識得化解其他既壓力(心理學專家)凡事都向好果方面想(比佢話過我太天真..)
身上持有物品:御守(護身符)X2     Tafi & Denny 送的
興趣:聊天,跟人做朋友,找人一起看書
衣著比較like短"就"衫加短裙,再配一件中"就"既牛仔外套,黑色中"物",l黑/咖色長靴
背景:父母在五歲時交通意外身亡,由哥哥(宗介)和姐姐(陽子)養大,大學認識前輩&好朋友Tifa(1/6/1984-21/5/2004)&Denny(20/1/1991-28/6/2010),喜歡看恐怖電影(但一定要有人陪)
重有D咩想知可以問我^^
回復 支持 反對

我同意(2選1)小餅對角色作出任何修改
我同意(2選1)角色死亡
姓名:音雨(英:Sanny) (中英都要)
陣 ...
可愛肥仔明 發表於 28-7-2010 14:37

我同意小餅對角色作出任何修改
我同意角色死亡
姓名:音雨(英:Sanny)
生日:同暗夜一樣
外表:冷豔
衣著:著綠色短袖衫加埋裙同高跟鞋
能力:冇
擅長槍械:狙擊槍同手槍(佢用SCOUT同貝瑞塔手槍一把,因為音雨同暗夜個把貝瑞塔手槍都係暗夜,暗夜俾咗其中一把佢)
持有物品:手錶,日記 (不可為槍械)
角色背景+簡介:因為佢8歲個陣父母被警察冤枉而自殺,之後12歲嘅暗夜就收養咗佢,音雨為咗報答暗夜,所以對佢絕對忠誠   
接受修改?
回復 支持 反對

>33層鬆化餅
比同一個你OK嗎?
最多比你用我個名啦>v
loe@live.hk 發表於 28-7-2010 14:40

格式如下..sor
我同意/不同意(2選1)小餅對角色作出任何修改
我同意/不同意(2選1)角色死亡
姓名: (中英都要)
姓別:
陣營:國防部/城市獵人(TR)
年齡:
生日:
外表:
衣著:
能力:
擅長槍械:
持有物品: (不可為槍械)
角色背景+簡介
回復 支持 反對

喔喔喔好既好既^^
1:同意!作者有權修改~
2:沒所謂~不過我其實有D怕死>_<
Nameiu Yo Ka(Loe)  /  龍又嘉
"性"別(唔係"姓"呀):女
陣營:國防部
年齡:18
生日:1992年4 月3日
外表(係咪衣著?)同上)
能力同上)
擅長槍械:1:電槍2:手槍
持有物品:御守X2 黑月石項鍊(帶左之後個人真係會感覺到D危險野嫁,好似頭先識得閃開個籃球咁*如果係以前會睇住個波飛過黎之後中招....*唔比笑!)
角色背景+簡介唔知係唔係應該同上面寫既一樣呢...?定係要寫第二樣野?)
回復 支持 反對

喔喔喔好既好既^^
Nameiu Yo Ka(Loe)  /  龍又嘉
" ...
loe@live.hk 發表於 28-7-2010 15:05

Name: Loe / 龍又嘉
年齡:25
生日:1987年4 月3日
外表:短袖衫加短裙,再配一件中袖既牛仔外套,
能力:識得化解其他既壓力,好冷靜,凡事諗多一層
持有物品:御守X2 黑月石項鍊
角色背景+簡介: 父母在五歲時交通意外身亡,由哥哥和姐姐養大,大學認識前輩&好朋友Tifa&Denny,喜歡看恐怖電影
因喜歡槍械而加入中國警隊,2年後被邀請加入FBI
接受俢改?
回復 支持 反對

我同意小餅對角色作出任何修改
我同意角色死亡
姓名:音雨(英:Sanny)
生日:同 ...
33層鬆化餅 發表於 28-7-2010 14:42

得啦,ok啦^^
回復 支持 反對

>
Name: Loe / 龍又嘉
年齡:25
生日:1987年4 月3日
外表:短袖衫加短裙,再配一件中袖既牛仔外套,
能力:識得化解其他既壓力,好冷靜,凡事諗多一層
持有物品:御守X2 黑月石項鍊
角色背景+簡介: 父母在五歲時交通意外身亡,由哥哥和姐姐養大,大學認識前輩&好朋友Tifa&Denny,喜歡看恐怖電影
因喜歡槍械而加入中國警隊,2年後被邀請加入FBI

>v<變得老左
不如咁呀~
年齡:21(剛剛好讀完書)
生日:1989年4月3日
回復 支持 反對