查看: 12420|回復: 249
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 我想入fs團 咁答有無問題 如果無問題我就post俾佢地睇

CSO名稱:  未諗 因為我想同你地改同名
    軍團:   xFreeStrikE( 將會 )
    正ac/分ac?:   有時正 有時分 你想我開正定分
    入團原因: 睇晒你既影片之後 真心覺得你地拍得上世界級 如果我可以好似影片既主角咁勁 就好
    希望入到你地團 可以改善我既所有

Q1:請列出dust2,inferno,nuke各10個報位點 (10分)           唔洗啦 識晒

Q2:扔閃如何可以控制扔遠和扔近? (5分)                              大細力

Q3:閃有那幾種扔法? 不需解釋 (5分)                                   前後左右上下原地

Q4:試詳細解釋什麼是 mix match? (10分)  
          mix verb = 混合 融合
                 noun = 混合 結合
          match verb = 配對 相同
                     noun = 比賽
         唔洗作例句啦 當我小學生咩

Q5:什麼是eco? eco可以買什麼? (10分)
       eco 可以解好多野 好似近期好hot topic 既 eco-tourism eco-car eco-friendly
       都係環保既話題
       eco 之後可以節省好多錢 善用地球資源 例如種樹都有利全球啦 咩理由 唔解釋啦

Q6:什麼是報錢?作用?假設你有15300$怎報? (10分)  15300$ / 一萬五千三百元正

Q7:假設你係inferno細,裝左c4 你係TR,1打2 對面兩隻100血,你100血
         對面兩隻M4 你AK,有甲有頭盔,有隻alley黎左先,ctbase 去master位
         慢過alley,請問你點打? (考sense) (15分)

企係爆破點 -> 等alley出黎 一粒彈秒殺佢 --> 跟住仲有一隻 , 唔理佢走邊  總知佢係邊度 結果都係一樣 (秒)

Q8:什麼是違規C4? (2分) 裝緊c4既時候 開加速跑去其他地方

Q9:假設你有1.6所有的槍,打mixmatch你會買咩槍為優? (3分)  盾牌 加 銀雞

Q10:dust2 5隻TR全部向tun面向b跑 有什麼漏洞? (5分) 無漏洞 我地點打都係贏
如果你真係要我講漏洞 就係可以太快殺晒對手 ( 如果對手係晒B )

Q11:如何雙托?(5分) 雙托? 托柒 ?

Q12:上水路出去時,如何可以一上到馬上穩定槍身殺人? (3分) 買散彈 / GLOCK

Q13:假如你只有4400$ 你是TR,只有一把glock18
             什麼裝備也沒留下,你買什麼? (3分) 買銀雞 派俾4個人 因為其他人無錢

Q14:假設你有6600$ 隊友有2800$ 你為CT 你要做什麼? (4分) 我起awp買甲 佢起銀雞 掉俾我

Q15:試解釋及說明有什麼作用
            a) fake plan b) 留槍 (5分)
           a) 同隊友講裝緊c4 但係裝到一半 唔裝  咁就fake到佢地
           b) 留槍 就係將d槍收埋 唔俾人知道 好似 掉去nuke 車底咁 其他人一定汁唔到!

Q16:列舉5個WCG常規地圖 (5分)
            2011年定係2010年?

評分

參與人數 2樂點 0 收起 理由
馬倫 -5 Q11有粗口=]
m88 + 5 內容精彩

查看全部評分

回復

似你想改佢地個名相同而入;]
回復 支持 反對

惡搞= =,不過你唔加番[惡搞兩個字係前面小心人地誤會你係傻仔= =
回復 支持 反對

支持^_^
回復 支持 反對

我一路睇一路笑-.- 你試入下vent答呢d問題... 唔洗1分鍾比人ban
回復 支持 反對

好心你就去軍團招收啦
人地唔俾你入就唔俾架啦

你係度打呢個post 人地當你係x仔咋
(因為個post真係好膠)
回復 支持 反對

答得真好0.0
咁樣答一定收啦,post俾佢地睇is ok
回復 支持 反對

笑左-.-
有d答案真係笑左-.-
回復 支持 反對