查看: 11361|回復: 213
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 幫M24用家平反

你地成日話M24屈槍屈槍,冇技術
我想講"兒家唔係花式表演啊,技咩Q野術?"
有好槍唔用?又唔係表演
你有冇見過邊個國家有好軍備唔用叫士兵玩技術?
我唔係睇唔起玩技術GE玩家,什至好佩服佢地
能夠唔依賴武器性能而殺敵的是最高層次的存在
然而戰爭是戰爭,你死左果一刻已經失去抱怨GE資格
儘管你技術比佢好,只要你比佢殺左你都冇資格笑人
所以,話人屈槍果D就sulphate先
注:上述內容只適用正常遊戲情況下

評分

參與人數 3Bravo! +3 收起 理由
豪仔Alex + 1 我很贊同
Peter9104 + 1 我很贊同
lawchunwing + 1 我很贊同

查看全部評分

回復

一D 都吾得屈  可能係對手廢掛._.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你有冇見過邊個國家有好軍備唔用叫士兵玩技術?
我鐘意呢句~.~
回復 支持 反對

讚成,我上將比人話屈槍狗,跟住就比小學雞用強踢踢左-.-
回復 支持 反對

咩槍都有好壞 m24 中腳=吾死 魔鬼=5彈   awp最好 打咩都死又有10粒彈 要睇你係0.幾秒果陣時開槍  一係佢死一係我死
回復 支持 反對

講真...M24有佢既優點,亦都有佢的缺點。凡事都有兩面既,睇你點睇既姐。
回復 支持 反對

到你係比人屈個個就唔係咁講- -
回復 支持 反對

如果對面成個埸都係用m24 你玩
你講得岩 不過你玩cso冇咩意思囉 
你見出去打比賽既人 會用m24?笑死人咩=.=
回復 支持 反對

講真-你認為唔洗用技術,個個玩M24既話,咁CSO會變成點?
回復 支持 反對