查看: 24393|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 求救!開唔到CSO!跪求各個電腦高手入黎幫手!重酬!

話說係咁 今日放學番黎 一開CSO 更新完之後 再過埋個HS(盾牌個個)之後就等左1-2mins!之後彈左句update 0x3000ffff未定義跟住就我就開360殺毒...殺哂...之後重裝左十次都唔得.....有冇人同我一樣試過d情況?求各位幫一幫小弟...今日SD信問客服之後佢咁答 幫到我既話送5個電解我親愛的會員您好:

【以下是針對您提出的問題所作的回覆】
目前營運團隊收集到相當多內含病毒或木馬的不當程式,
為了提供玩家良好的服務品質與維持遊戲公平性,我們已持續進行「HackShield」版本更新,
這些不當程式將可能被「HackShield」偵測到,導致您無法順利登入。
為確保玩家帳號安全,請玩家勿使用不當程式進行遊戲!

*出現錯誤訊息「偵測不當程式
如玩家更新後,出現「偵測不當程式」的錯誤訊息,建議您關閉電腦中不必要的常駐程式後重新登入,
若未能排除登入問題,麻煩請重新安裝遊戲主程式。

* 更新「HackShield」後,無法順利登入遊戲
玩家若於更新後,無法順利更新「HackShield」系統或登入遊戲,
請您下載HackShield韓方原廠提供的AhnReport程式
並將所產生的檔案,來信寄到CS Online Bug回報信箱 :csobug@gamania.com
在信件中簡單說明您所發生的狀況與錯誤訊息。

我們將提供相關資料給技術單位與韓方原廠進行測試檢核。
CS Online營運團隊將不定期於官網公告更新「HackShield QA排除建議」。
提醒玩家注意,本信箱將無法針對玩家個人反應狀況立即進行修正或回覆。

※AhnReport程式下載後請根據HackShield report教學頁使用說明進行操作,即可收集無法登入的相關異常訊息。
※若您有遊戲或是帳號等其他相關問題,則請至CS Online官方網站上方【客服中心】來信,將有專人為您處理。

為您服務的客服人員編號為1111。
謝謝您的來信及支持!

香港遊戲橘子客戶服務部
如有任何查詢,歡迎電郵到我們的客服信箱與我們聯絡!
客服熱線:(852)3711-5511
客服傳真:(852)2169-8799
回復

有冇人可以幫幫我呀?免費幫佢代抽電解呀

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
倉井影 -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

Send信比gm睇左先

會唔會有程式被誤判外 掛
盡量熄哂其他程式試下

同埋更新前係咪冇事
回復 支持 反對

樓主用既係咩作業系統?
回復 支持 反對

樓主比多D資料會唔會好D呢?
話說點解要用360
回復 支持 反對

重裝冇用 .. 要等的
回復 支持 反對

Send信比gm睇左先

會唔會有程式被誤判外 掛
盡量熄哂其他程式試下

同埋更新前係咪冇事 ...
yikhei1 發表於 13-3-2013 15:25

更新前一樣玩到的!
回復 支持 反對

樓主用既係咩作業系統?
calvinngth 發表於 13-3-2013 16:47

win7 64bit家用進楷版
回復 支持 反對

樓主比多D資料會唔會好D呢?
話說點解要用360
hidelemon 發表於 13-3-2013 16:50

我一開個CSO之後就彈左尼句野比我至於360...我諗唔到其他殺毒軟件先用佢...

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

重裝冇用 .. 要等的
faijai 發表於 13-3-2013 18:48

要等到幾時...?
回復 支持 反對