打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 忘記身份證而升級beanfun流程(非官方)

我上兩個星期同我男友一齊上去佢地客服中心做帳號升級, 又係身份証亂填..
個客服中心真係比較細嫁, 真係得一張凳 但都叫有個位坐下都算好既..
我見到個到有冷氣嫁, 但係我Feel唔到有風, 個位真係好熱!!奉勸大家自備風扇XDD
我都有係當時做果個升級過程, 同樓主講既差唔多, 比身份証點數卡比佢就會幫我搞
但大家記得要預備定新email, 原來唔可以用返gash果個email嫁

我話比大家知呢,我就去左,用左我1個鐘以上,點解,佢地電腦好慢,又有問題,導致升時候要咁等,仲有佢個服務台好 ...
cklam701 發表於 28-5-2013 09:49

個到部電腦真係慢既, 起碼慢過我屋企個部囉!!
但serve我個女仔客服幾好態度架喎,
佢有解釋部電腦係比較慢,叫我唔好介意-.-
同埋到最後都有比本月厝我喎,(就係樓主影個本)
我仲有問個女仔客服可唔可比多一本我男友?!XDD
你係咪無問佢拎啊XDD ??
我見到上一個人都有拎本個野走嫁..
你係咪串個客服所以無比你先haha;P
回復 支持 反對

樓主特登山長水路去幫大家搵福利
太感動T_T
回復 支持 反對

回復 52# mickeymayu

樓主住橘子總部附近,but都要多謝佢提供有用資料
回復 支持 反對

認真煩
好搞唔搞.係要搞呢料
回復 支持 反對

唉 開新ac玩算啦=.=
回復 支持 反對

多謝樓主嘅資料,小弟今日去左搞,加埋搭車歷時2個鐘
大圍-->紅磡火車站-->21巴士(家維村)-->橘子總部-->8號小巴-->紅磡火車站-->馬鞍山
其實都算快,20分鐘搞掂,加上個客戶哥哥都好nice,最後仲送埋月曆添^^
回復 支持 反對