打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 玩逃殺單擋小小方法(廢槍教學,唔入點既人快入) 有新槍影片

POINT買既唔一定係廢槍 至少炎殺黑龍唔係
回復 支持 反對

樓主的大逃殺技術的確不錯, 大概已經刷好大逃殺的任務了吧...
但我始終不大喜歡這個模式, 覺得它只是改進了的挑戰模式...
回復 支持 反對

幾時有咁講過
BlUelXxEr乂f0k 發表於 23-7-2013 20:37

雖然沒有明文說過, 但橘子向來都將點數武器神化...

舉個例吧, 橘子喜歡把活動中贈送的時限制二三線點數武器稱作"強大武器"...
當中手槍如銀色戰將, 散彈槍如閃靈獵手, 衝鋒槍如K1A, 步槍如SVD, 機槍如PKM...
但大家都知道這些二三線武器根本就不實用, 更枉論"強大"了!

反觀那些用遊戲幣購買的實用武器, 如Leone連散, AKM, Famas和Blaser等...
它們在商城的武器描述都很普通, 完全沒有"強大"等誇張字眼或"攻守皆宜"等渲染色彩...
橘子似乎愛理不理地隨便給遊戲幣武器寫些武器描述交差, 明顯是有所取態哦!
回復 支持 反對

鋸係好危險  B11淨係恰到屍仔  屍王追上尼作用唔大
我覺得係唔好為左少少速度去用輕狙   放棄防守既力量
你點快屍都可以追到你(除廢屍)
回復 支持 反對

POINT買既唔一定係廢槍 至少炎殺黑龍唔係
hky98127 發表於 23-7-2013 20:54

炎殺黑龍...我記得其他服係要用點買
回復 支持 反對

申請唔到ac 有冇人知點解決?
回復 支持 反對

回復 16# lylppok

==  點解你申唔到AC會係到講   
     回11樓估唔到炎殺係PT槍  (我有永久冇留意過佢係咩槍)
     但係呢支野玩古堡真係冇敵   唔怕好似鋸同雙子咁會比自己人頂住D彈  又可以打番隻屍出去
回復 支持 反對

賤BUT I LIKE
回復 支持 反對

賤BUT I LIKE
waiho0123 發表於 4-8-2013 11:31

你既意思係話守屍係賤?    但係我係覺得呢個係有必要     
因為唔係個個人都可以好似ANDY果D行得咁快  一定會有D人好易比屍殺到  
所以有需要搵個有能力既人去保護佢地   
再加上如果屍既數量太多   就真係想走甩都難
回復 支持 反對