查看: 38540|回復: 105
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[集中帖] [新年一年一度加倍]抽先字及其他金勳心得交流及打氣安慰區

抽左1780個B世代 100個A世代
4金N銀  十字輪迴  彩砲  闍月  黃金PKM   4字
所有金勳槍都已經中曬  都仲係抽唔到"先"字
回復 支持 反對

回復 5# Charlie1012

十字輪迴打阿比隆\雷比亞(線索)唔洗槍先少勝隼雷  如果再洗槍係大勝隼雷其餘王就.......

你測試個場地最遠係121M  
比張圖你睇
十字輪迴傷害完全同AWP(一般團死)  所以我無去測  
有心可以試下畫個準心   唔開鏡命中係99%

我知你唔係問我  但你放圖做咩唔用樂古附件

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 支持 反對

回復 12# 倉井影

一開波我就無影過相  本身就無諗過用黎"炫耀"中獎圖就無留  
但FB自動上傳就有  同儲值記錄

我本身就有940個B世代 100個A世代   今次再買850個(100抽完再買咁)  
所以應該係1790+100

附件就係依個

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 2樂點 +100 Bravo! +1 收起 理由
gary0723 + 1 淨係化金槍個種豪邁感真係抵+分 ...
倉井影 + 100 加油努力!! 希望你可以中到要中既野! ...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 23# furball111

獵魂槍暫時係屍4\災厄最勁既槍   最需要技術既裝備武器
炸阿比隆一下可以去到成40K   屍4滿腎上腺接近4000

點打出咁高傷   你自己發掘下   唔識用就真係垃圾槍  
回復 支持 反對

回復 32# 倉井影

十字輪迴你唔好太期待  只係準      無咩優點了

佢殭屍災厄都唔係特別勁  單純係打阿比隆最強武器

獵魂槍更新完已經成為CSO殭屍災厄最強武器  有左佢  你今年玩哂

我雖然中曬除左"先字"其餘金勳  但所有金勳都唔夠一把獵魂槍實用

所以我打算再抽多1000個

回復 支持 反對

回復 38# gary0723

我主打屍同災  

打屍\災本來就係屈槍    其次係技術     最重要係玩得爽   唔注重輸贏

但一般團死靠屈槍  會使我更加注重輸贏      

因為屈槍    嬴係理所當然  無咩好高興

反而輸左會因用"勁槍都輸"(好似人地裸裝打羸你神裝)     只會令自己覺得自己好廢

所以一般團死勁既槍  我可有可無   唔會太期待
回復 支持 反對

回復  好人c

今年既年槍, 係唔係玩哂, 我真係有點保留
我今日玩沉默, 去到45 和50關, 把獵槍無咩作為... ...
倉井影 發表於 26-1-2014 14:33

把野係打王 拆牆用  你拎黎清怪當然唔夠好
十字就係玩團死\打阿比隆\雷比亞   無咩用途

另外有個台灣土豪夢想軍火商發現把年槍有BUG  每穿過一個隊友  傷害多一倍
你穿幾個隊友  咩屍都\咩王死都死     

回復 支持 反對

2400抽 學人跟抽左2099個 激鬼氣連抽就中左
份糧洗大左  已損手爛腳  今年唔再抽槍

本帖子中包含更多資源

x

評分

參與人數 3樂點 +60 Bravo! +2 收起 理由
raymond268 + 1 呢位巴打真係痴線架(y)
zenith710 + 1 congratz!
倉井影 + 60 恭喜哂!有志者事竟成 sosad...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 54# gary0723

AM8:00抽到PM10:00  抽到我眼訓又火爆
本身"全金勳"同"全永久銀勳"先最痛苦     

一直係到出銀勳槍組\AWP\芬蘭 30日
抽到20年都未到期  但倉庫300上限只有300  好阻位  所以分解曬  

研究左把槍一日   基本上打大部份災厄王都嬴隼雷

但打阿比隆同隼雷一樣   唔夠十字輪迴勁  

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

回復 57# 倉井影

打阿比隆\雷比亞(線索版)      十字>隼雷>獵魂     

但如果係新手  獵魂>隼雷>十字    這是角度和刷槍的問題

安哥拉\肯庫拉   [size=13.333333969116211px]隼雷>[size=13.333333969116211px]獵魂      十字可以收X

[size=13.333333969116211px]其他災厄王    [size=13.333333969116211px]獵魂>[size=13.333333969116211px]隼雷      [size=13.333333969116211px]十字可以收X
回復 支持 反對